Het grootste aanbod huurwoningen van het Noorden.

Vind jouw appartement, studio of kamer eenvoudig en snel via Solide [ Verhuur

Hoe kom ik in aanmerking?

Leuk, dat grote woningaanbod, maar hoe kom je nou in aanmerking? Dat leggen we graag aan je uit. Allereerst wil je natuurlijk weten uit welke woonruimtes je kunt kiezen. Je vindt de beschikbare woonruimtes op onze aanbodpagina. Doordat een groot aantal woningeigenaren hebben gekozen voor de diensten van Solide Verhuur, vernieuwt ons aanbod bijna wekelijks.

Heb je wel wat beters te doen dan dagenlang naar ons aanbod te staren? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan sturen we je een mailtje als we nieuwe woonruimtes in ons aanbod hebben.

Verhuurprocedure

Allereerst zijn we heel blij dat je interesse hebt in een woonruimte uit het aanbod van Solide Verhuur. We leggen je graag uit wat de procedure is.

Stap 1: houd ons aanbod in de gaten

Houd het beschikbare aanbod in de gaten via de website van Solide Verhuur. Onze aanbodpagina vernieuwt bijna wekelijks. Wil je direct op de hoogte zijn van het actuele aanbod, maar heb je geen zin om onze website te blijven refreshen? Dat snappen we. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte. Zodra we nieuwe woonruimte(s) beschikbaar hebben, ontvang je automatisch een mailtje in je inbox. Wel zo handig!

Stap 2: reageer op een woonruimte

Heb je een leuke woonruimte gezien? Meld je dan aan voor een bezichtiging via de knop ‘Aanmelden voor bezichtiging’. Je komt terecht op ons inschrijfformulier. Vul hier jouw gegevens in, zodat we je alvast wat beter kunnen leren kennen. Zo willen we graag weten wie je bent, hoe oud je bent en hoe we je kunnen bereiken. Ook willen we van je weten of je een baan hebt of nog studeert en hoe hoog je inkomen is, zodat we zeker weten dat je maandelijks de huur kunt voldoen.

Vervolgens kun je direct jouw bezichtiging inplannen. Bezichtigingen vinden plaats op vaste momenten. Op welk moment dit is, lees je in de advertentie.

Stap 3: bezichtiging en kennismaking

Tijdens de bezichtiging krijg je een rondleiding van onze verhuurmakelaar én maak je kennis met Solide Verhuur. De verhuurmakelaar kan je alles vertellen over de woning en wat bij het huren komt kijken. Ook is dit jouw kans om jouw prangende vragen aan ons te stellen.

Stap 4: verliefd geworden? Laat het weten.

Weet je na afloop van de bezichtiging zeker dat dit jóuw woning moet worden? Stuur dan een mail naar verhuur@solidevastgoedbeheer.nl, waarin je laat weten dat jij graag de nieuwe huurder van de woonruimte wordt. Je hoort zo snel mogelijk van ons of jij de gelukkige bent.

Ben je het niet geworden? Niet getreurd, we hebben nog veel meer leuke woonruimtes in ons aanbod. Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of houd onze aanbodpagina in de gaten.

Stap 5: lever je gegevens aan

Gefeliciteerd! Je gaat een woonruimte huren via Solide Verhuur. Voordat je het huurcontract tekent, ontvangen we graag nog wat aanvullende gegevens van je. Als je studeert hebben we bijvoorbeeld een bewijs van inschrijving nodig en een akte van garantstelling van je ouders of verzorgers. Heb je een baan? Dan ontvangen we graag jouw laatste drie salarisstrookjes. Als je per maand minder dan €2.200,- bruto verdient, hebben we eveneens een akte van garantstelling nodig. Zo weten we zeker dat jij niet in de problemen komt. En ben je nog geen 18? Dan heb je toestemming van een ouder of voogd nodig om een huurovereenkomst met de eigenaar af te sluiten. Je ontvangt het tweede inschrijfformulier per mail van de verhuurmakelaar, nadat jij hebt aangegeven interesse te hebben in de woning.

Download – Formulier gegevens huurder

Stap 6: onderteken digitaal je huurcontract

Als je voldoet aan alle voorwaarden, gaan we over tot ondertekening van het contract. Dit gebeurt digitaal. We sturen jou een mail, met daarin een link naar het document. Als je het contract van A tot Z hebt doorgelezen en akkoord gaat met de inhoud, kun je het digitaal ondertekenen. Scheelt jou weer een ritje naar ons kantoor en wij kunnen sneller handelen. Ideaal toch?

Stap 7: oplevering en sleuteloverdracht

En dan is het eindelijk zover: je krijgt de sleutel van je nieuwe woning! Samen met de verhuurmakelaar van Solide Verhuur doorloop je de woonruimte. Indien nodig nemen we de meterstanden op en bekijken we of in de woning alles naar wens is. Als alles akkoord is, dragen we de sleutel aan jou over en heten we je van harte welkom als nieuwe huurder.

Sta jij nu al te popelen en kun je bijna niet wachten op deze laatste stap? Bekijk dan snel ons aanbod en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in jouw nieuwe woning!

Welke rol heeft Solide Verhuur?

Solide Verhuur is een onderdeel van Solide Vastgoed Beheer. Vastgoedeigenaren schakelen Solide Verhuur & Solide Vastgoed Beheer in om het proces tussen jou en de vastgoedeigenaar zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat doen we onder andere door de praktische verhuurzaken over te nemen. Daarbij valt te denken aan het verzorgen van bezichtigingen, het opstellen en afsluiten van huurovereenkomsten, het innen van de maandelijkse huur en het uitvoeren van de eindinspecties. Daarnaast zijn we jouw directe contactpersoon als je vragen hebt of een (onderhouds)melding wilt doen.

Solide Verhuur bedient uiteenlopende vastgoedeigenaren: van bedrijven met meerdere wooncomplexen tot particuliere pandeigenaren en alles ertussenin.

Let op: Solide Verhuur en Solide Vastgoed beheer zijn niet de vastgoedeigenaar van de woning

Benieuwd naar ons aanbod van beschikbare woningen?

Kijk hier.