Menu Sluiten

Waarom Solide Verhuur

Solide Verhuur is ontstaan vanuit de gelijknamige beheerpartij Solide Vastgoedbeheer. Opgezet om meer regie te krijgen op het bemiddelingsproces tussen huurder en verhuurder, streven we iedere dag naar een goede relatie tussen huurder en verhuurder. Zo verzorgen we als verhuurmakelaar de bezichtigingen, maken we de huurcontracten in orde, regelen we alle administratieve zaken en zijn we betrokken bij de oplevering van je woonruimte.

No-nonsense & betrouwbaar

Solide Verhuur is de schakel tussen de verhuurder en huurder. Wat je van Solide Verhuur mag verwachten? We handelen snel en met een no-nonsense mentaliteit zodat jij als huurder snel een passende woonruimte kan vinden. Dat doen we allereerst door het aantal stappen in het proces tot een minimum te beperken en onze processen zoveel mogelijk te automatiseren. Jij merkt dat als huurder, doordat je snel en eenvoudig je nieuwe woning kunt betrekken, zonder veel administratieve rompslomp.

Solide partner

Talloze vastgoedeigenaren vertrouwen op Solide voor het beheer en de verhuur van hun vastgoed. Dankzij onze goede naam in de vastgoedwereld, hebben we een groot en uniek woningaanbod en kunnen we jou een ruime keuze bieden uit talloze woonruimtes met marktconforme huurprijzen. Last but not least: we hanteren geen bemiddelingskosten en bezichtigingen in onze panden zijn altijd gratis. Als we met elkaar in zee gaan, ontvang je onze transparante huurvoorwaarden direct in je mail. Bovendien kun je ze altijd terugvinden in ons handige huurdersportaal. Antwoorden op al jouw huurvragen? Die vind je terug in onze ‘Veelgestelde huurvragen’.